Annons
Annons

5 grymma tips för en superlyckad fest


I gårdagens avsnitt av STILSNACK pratade vi om fester och middagsbjudningar. Jag delade med mig av mina hemligheter för en lyckad bjudning. Här är några av mina andra tips för att lyckas med festen:

Skippa plasten! Det må vara tungt och ge dig extra arbete vid diskbänken efter festen men den extra festkänslan du förmedlar genom att satsa på riktigt porslin är ändå värt det.

Annons

Strunta i blommor! Prova säsongens grönsaker som dekoration istället. Billigare, garanterat en snackis och så har du redan inhandlat middagen för nästkommande dagar. Grönsakssoppa, ugnsrostade rotfrukter och gratänger är perfekta så här års.

Stressa inte sönder! Sänk kraven och satsa på en rätt som du har lagat förut så slipper du kriser i sista minuten. Gästerna behöver faktiskt inte gå husesyn. Ge dem en drink och sätt dem i arbete om du själv har hamnat på efterkälken.

Beställ en pizza! Har du hållit igång med förberedelser från tidig morgon är det troligt att du inte har ätit så mycket. Dela en pizza med din bättre hälft någon timme före gästerna kommer kan vara klokt ut många aspekter.

Exkludera inte! Det gör faktiskt inget att det blir ojämt antal vid bordet. Finns det hjärterum så finns det alltid stjärterum. Inkludera alltid singelvännen och var öppen för att bjuda in nya bekanta i vänkretsen.

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar