Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  5 snygga klänningar under 400 kronor

  1 augusti 2017

  Som du kanske hörde i söndagens avsnittet av STILSNACK så letade jag klänning i helgen. jag är bjuden på bröllop nästa helg och det börjar bli lite klädkris…

  I allafall, i min klänningsjakt så fastnade jag helt plötsligt för fem helt andra klänningar. Kanske inte lämpade just till det här bröllopet eller jo, kanske Lindexklänningen ändå. Hur som helst, det fina med just de här klänningarna är att de alla är under 400 kr just nu.

  Annons
  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar