Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  MåBra-kvällen och vanligt shoppingmisstag!

  18 mars 2017

  Om gårdagens kläder var svarta så kommer här ett något mer färgglatt och piggt alternativ. Det här är kläderna som jag funderar att ha på första MåBra-kvällen i Norrköping på tisdag. Vad tycks?

  Skjorta, kofta och byxor – ja, allt kommer från KappAhl. Jag hade inte så mycket tid härom kvällen men lyckades få till en halvtimmes klädshopping innan stängning. Gillade verkligen färgerna. Skorna känner du ju igen sedan gammalt, de är från Mango och jag hade dem förra turnén också. Favoriter!

  Annons

  Blusen var stor i storleken så den köpte jag i storlek 34. Tajta vita byxor ska man vara försiktig med att köpa för små så jag valde en storlek 38. Koftan är en 36:a. Det där med att ständigt och jämt hålla sig till samma storlek ”bara för att…” har jag aldrig gjort. Det är generellt sett en av de vanligaste misstagen när man shoppar och anledningen till varför en del kläder inte sitter bra.

  Psst! Det finns fortfarande platser kvar till alla MåBra-kvällarna och du köper dina biljetter HÄR!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  4 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar