i samarbete med apprl

9 knytblusar i färg – alla under 400 kronor!


Nu kan du shoppa snygga knytblusar i olika färger där alla kostar under 400 kronor. Så kul att läsa hur många av er som gillade min nya knytblus från Stenströms höstkollektion för hösten 2018. En läsare efterlyste några billigare blusar för att våga ta steget och prova en knytis. Bra idé! Här kommer blusar som inte kostar skjortan:

Romantisk! Just nu hittar du en riktigt söt och skir knytblus hos Gina Tricot för 299 kronor. Klicka in HÄR så ser du samma blus fast i en superläcker gul färg!

Stor byst och osäker på knytblus? Den här modellen är perfekt eftersom den är V-ringad och själva knytet är ganska platt.

Klassisk! En marinblå med sidenkänsla som är snygga att matcha till mörkblå jeans. Knytblus från Mint & Berry just nu på rea för 262 kronor.

Sugen på en annan färg? Samma blus finns i vitt HÄR för 227 kronor och i rött HÄR för 244 kronor. Blusarna är på rea så kom ihåg att det inte är säkert att just din storlek finns kvar.

Röd favorit! Här kan du få samma känsla som jag med min röda. Knytblus från Moves på 40 procents rea. Hurra!

Du som är sugen på att shoppa min röda blus från Stenströms får rusta dig med tålamod. den kommer först ut i sommar. 

Chic under 200 kronor! Den här blusen är inte bara vit, tyget har lite ”pluppar” som gör att blusen kommer till liv. Den här är också på rea. Knytblus från Only.

Sugen på en annan färg? Samma blus finns i svart HÄR och i petrol HÄR. Blusarna är på rea så kom ihåg att det inte är säkert att just din storlek finns kvar.

Samtliga länkar i inlägget är adlinks. 

För dig som vill har mer shoppingtips:

8 snygga blusar i olika prisklasser!

Så väljer du rätt jacka och kappa våren 2018 

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer


 


Laddar