I samarbete med APPRL

Accessoarer som syns


Accessoarer som syns

Kan man någon gång få för mycket accessoarer? Både ja och nej men titta dig omkring så du kommer snabbt att märka att flertalet i din omgivning smyckar sig ganska blygsamt. Därför har jag satt samman dagens inspirationsbild med extra klatchiga och vågade accessoarer, för att tydligt förstärka mina råd:

Välja accessoarer som syns! Det kan vara en färg, ett vågat snitt, en viss stil, ett mönster eller en tydlig dragning åt ett visst mode.

Se bilden nedan där jag har valt ut de city chica örhängena i svart och roséguld från Thomas Sabo (adlink) som är moderna i snittet men ändå klassiskt tidlösa eller de dramatiska ”byggstens” örhängena från Cornelia Webb (adlink) som garanterat drar blickarna till sig.

Ringen är också från coola Cornelia Webb (adlink) medan den färgstarka kuvertväskan är från Beck Söndergaard (adlink). Var inte rädd för den här typen av ”wow”-väska för just den här och andra liknande är otroligt lättmatchade. Tänk bara till ett par blå jeans, en krispig vit skjorta och ett par pumps. Tadaa!

Sen har du den lite större väskan, en strandväska för sköna semesterdagar på stranden från Day Birger Et Mikkelsen (adlink) som är naturlig och nästan lite romantisk i stilen. Vill du vara extra kreativ så satsar du på tokiga, iögonfallande och glada skor som det här paret från Vans (adlink).

Välj billigare accessoarer! Då kan du ta ut svängarna och prova dig fram. Accessoarerna ska förstärka en i övrigt neutral klädsel.

Välj accessoarer som ett eller flera utropstecken! Vill du förtydliga en viss stil väljer du att kombinera tre accessoarer som matchar varandra. Är det för djärvt är det helt okej att bara satsa på en enda sak.

Dagens färger är gult, rosa och svart men ingenting säger att du absolut måsta välja just de färgerna. Du ska välja saker som du tycker om men visa att du är modig och välj accessoarer som syns!

Länkar: Sjal, bastväska, bälte, ballerina, leopardbälte, väska, solglasögon, kilklackar, halsband.

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentarLaddar