MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]


  I samarbete med STILSNACK

  Älgmöte och tävling på STILSNACK

  12 augusti 2017

  Mitt första möte med en älgkalv på nära håll var för 4 år sedan i älgparken utanför Östersund. Mitt andra möte skedde igår. I det vilda. Jag var ute på min vanliga sväng i skogen med Beyoncé när jag plötsligt kände mig lite iakttagen.

  Ett fint möte men lite rädd blev jag faktiskt eftersom jag inte är så van med älgar. Man ska ju vara försiktig om de är brunstiga eller har kalvar men hur är det med älgar till vardags liksom?! Jag smög förbi lite lågmält och när jag passerade samma ställe på hemvägen så var den borta. Det var min fredagskväll.

  Imorgon kommer ett sprillans nytt avsnitt av podden. Vi pratar om olika stilar. Men först, du har väl inte missat att vi har en superfin tävling på STILSNACK:s Instagram? Det är den den fina vasen från Dekohem som du har chans att vinna just nu. Skön lördag!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar