Annons
Annons

All helgona, fest och nytt stilsnack imorgon


Det är all helgona och lugnet har nästan lagt sig. Ikväll blir det middag för nära och kära. Flickorna har kommit hem och vi blir tio stycken runt middagsbordet. Så mysigt! Vi har köpt lampor som vi ska hänga upp i vårt päronträd, jag ska duka bordet och sen trolla ihop en middag. Missa inte nya avsnittet av STILSNACK imorgonbitti för där berättar jag vad jag verkligen tycker om fester.

Annons

På tal om något annat. Den här solnedgången satt jag och tittade på häromkvällen. Varje år är jag lika fascinerad över färgerna i naturen den här tiden på hösten. Jag vet att många upplever det som en tung tid när mörkret lägger sig men jag känner precis tvärtom. Känslan att kura skymning med tända ljus är verkligen mysig. Oavsett om du gillar hösten eller ej, hoppas att du får en riktigt fin helg!

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons

 


Laddar