Annons
Annons

Ankellånga jeans, stor frisyrguide & Hallen


Här står jag på min lilla lunchpaus i onsdags. Vi gjorde en stor frisyrguide till kommande Året Runt igår och det kändes baske mig som lite löpande band när vi ”matade på” med läsarmodeller. Frisören klippte så saxen gick varm, jag knackade på tangenterna så fingertopparna glödde för att få med alla tips och kameran smattrade när Lars knäppte bilder…

Annons

Vi var i närheten av ett nytt ställe i Helsingborg som heter Hallen. Perfekt att hämta matiga lunchmackor och sallader när man var i krokarna. På bilden har jag på mig mina nya girlfriend jeans från KappAhl som jag köpte i Jönköping i lördags. Så sköna och perfekt blå färg! Kort i rocken som jag är (162 cm) så blir det ju att jag använder ankellånga jeans som vanlig längd.

Alla korta tjejer känner säkert igen problemet med att alltid behöva sy upp alla byxor. Ankellängden känns lite lyxigt eftersom man får originalsömmen som ju alltid är snyggast när vi snackar jeans. Ha nu en riktigt skön lördag vänner!

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar

Annons

 


Laddar