Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Anländ med stil – 4 smarta restips!

  20 juni 2017

  Planerar din semesterresa genom att noggrant tänka igenom alla steg på din resa ut ett klädperspektiv. Tänk till och från flygplatsen, flygresa och ankomst. Vad händer till exempel om ditt bagage försvinner och du har planer direkt efter ankomst? Här är mina bästa tips för hur du reser både smart och med stil:

  Annons

  Se till att du använder de mer otympliga och tjockare plaggen under resan. Men, planera så att du har möjlighet att stuva ner den exempelvis tjocka koftan i handbagaget om det blir för varmt. Kom ihåg att man allt som oftast upplever att det är kallt ombord på flygplan.

  Investera i resväskor som är extra lätta. På så vis kan du packa tyngre utan att riskera övervikt som kostar. Kom ihåg att väga bagaget före avresa och kom ihåg att alltid ha några extra kilo till goda för att slippa övervikten på hemresan.

  Räkna med oförutsedda händelser och packa ditt handbagage efter det. Några enkla toalettartiklar, ett ombyte av kläder och underkläder kan komma väl till hands om dina väskor skulle komma på villovägar.

  Ombord på flygplan och på resor i värmen svullnar fötterna så se till att du väljer att resa i dina skönaste och kanske också svalaste skor. Att rusa genom säkerhetskontroller och hasta till en gate med skoskavsblåsor är inte ett dugg behagligt och en mindre bra start på en semester!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar