Annons
Annons

Äntligen – MåBra nr 8 har kommit!


Såg ni att den här "badbruden" var med i nya numret av MåBra?!

Såg ni att den här ”badbruden” var med i nya numret av MåBra?!

Tjohoo vänner, nu är jag hemma efter en ”släktsväng” i Finland och Sverige. Jag kan erkänna att jag har försökt att vara lite bortkopplad och inte kika på bloggen hela tiden men nu har jag läst ikapp. Tack för era kommentarer, själv har jag inte kunnat svara er från mobilen eftersom jag loggades ut och inte kom ihåg mitt lösen. Nu är det fixat igen.

Annons

Den här veckan fortsätter vi med stilutmaningar men sedan ska jag snickra ihop lite annat men mer om det senare. Ville bara titta in och påminna om att nya MåBra nr 8 har nått butikshyllorna! Där finns mycket läsvärt om stil och jag gillade speciellt artikeln om Daisy Balkin och hur hon blev deprimerad när hon nådde drömvikten.

Det är så viktigt att påminnas om att vi inte ska sträva efter att likna rådande ideal. Jag hoppas att ni alla inspireras av modereportaget men att ni tolkar stilarna på ert eget sätt, med er egen syn på vad som är snyggt och att ni alla oavsett storlek och figur kan känna er snygga när ni läser mina råd i tidningen och på bloggen.

Förresten, när vi plåtade var det inte vilken dag som helst och det har jag tidigare skrivit om här.

Dela
Tweeta
Maila
4 kommentarer

Annons


Laddar