Annonssamarbete med STILSNACK

Är du STILSNACK:s nya praktikant?


Stilsnack söker nu en praktikant som kan assistera oss i det dagliga arbetet. Praktiken kommer att innebära allt från att producera och publicera innehåll i sociala medier, fotografera till att jobba med våra events och utveckla vår podcast.

Det här är ett perfekt tillfälle för dig som vill jobba med sociala medier, digital kommunikation och projektledning, För dig som vill starta eget och få en inblick i företagandet. Eller du som går i skolan och behöver ett case att referera till.

Vilka är vi? Katarina Althin är stilexperten som bloggar för tidningen MåBra och stylar modejobb för olika tidningar. Föreläser om stil och pratar om trender för Sveriges Radio. Jannice Wistrand, bloggar för tidningen Sköna hem och driver en av Nordens största inredningsbloggar. Med fokus på feng shui arbetar som Jannice som inredare och föreläsare.

Vem är du? Vi söker dig som är intresserad av influencerbranschen, som är idérik  och duktig på att skriva och skapa content av olika slag. Du är inte rädd för att ta i. Du får saker att hända, tar initiativ och är engagerad.

Utbildning och erfarenhet? Vi ser gärna att du är bra på att skriva och att fotografera. Att du har en blick för det estetiska och behärskar photoshop eller adobe Lightroom, WordPress, sociala medier som Instagram och FB. Kan skapa videos, klippa och lära oss allt du kan som är nytt. Vi gillar att din inställning är positiv, nyfiken och att du inte är rädd för att hugga i och hänga med Katarina såväl på stylinguppdrag som att sitta och utveckla nyhetsbrev eller hänga med oss på event.

När och var?  Praktikplatsen är på halvtid men du har möjlighet att planera och styra din tid till mer eller mindre. Vi ser gärna att du börjar omgående och stannar i minst 1 månad. Du kommer att sitta tillsammans med både Jannice och Katarina. Visst arbete görs på distans men du bör bo i Helsingborg med omnejd (Skåne).

Intresserad? Skicka ett mail med en kort filmpresentation om vem du är och varför just du passar in hos oss, samt bifogat CV till [email protected] Ersättning för praktikperioden utgår inte.

Dela gärna denna annons. 

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer


 


Laddar