Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Är du tidningen MåBra:s nästa läsarmodell?

  5 januari 2017
  läsarmodeller

  Ta chansen att bli MåBra:s nästa läsarmodell – just nu söker vi dig som vill prova på att vara modell för en dag till ett kommande modereportage i tidningen.

  Nu efterlyser tidningen MåBra läsarmodeller till ett modereportage och vi söker dig som vill vara modell för en dag. Vi söker kvinnor i alla åldrar med alla sorters kroppsformer, om du är lång eller kort spelar heller ingen roll. Vi är helt enkelt på jakt efter vanliga läsare, med eller utan erfarenhet, som skulle tycka att det vore skoj att stå framför kameran. Ansök och läs mer: MåBra:s modell för en dag

  Annons
  Så här såg efterlysningen ut i MåBra:s nyhetsbrev.

  Så här såg efterlysningen ut i MåBra:s nyhetsbrev härom dagen.

  Hur går det till? Vi söker alltså en handfull kvinnor till det här modereportaget. Vi träffas i studion i Malmö. Det är jag som fixar med dina kläder och stylar dig. Makeup-artisten Maria fixar ditt hår och lägger en fin sminkning. Självklart får du tips under vägen! Den som förevigar det hela är fotografen Max.

  Modellen Janet från agenturen Ladies Team var en pärla att jobba tillsammans med!

  Här står Maria och sminkar vår modell Janet till modereportaget i decembernumret.

  Se bilder från tidigare ”gör om mig” och modejobb HÄR

  Ta chansen att prova modellyrket för en dag! Vill du inte själv får du gärna tipsa någon annan i din närhet om att vi söker läsarmodeller just nu. Jag lovar att det är en kul och annorlunda upplevelse!

  Länk till ansökan: MåBra:s modell för en dag

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar