Annons
Annons

Både avkopplande och intensivt på gång


Att åka iväg en helg för att prova på lumpen skulle visa sig vara ett kanonbra sätt att träffa nya vänner på. Här står nämligen jag med min nya ”tjej-trupp” av nyfunna väninnor och vår packning bestående av uniformspersedlar. Glada och uppspelta över äventyret!

Annons

Min stora osäkerhet kring eventet var ju just att jag skulle vara ensam tjej och alldeles för gammal. Tvärtom skulle det visa sig att jag hade grubblat i onödan. Visst hade jag också haft tveksamheter kring den fysiska ansträngningen, blåsor på fötterna och maten men allt ställdes på kant.

Missförstå mig inte för jag menar inte att föringa soldatlivet, det är hårt på riktigt men en ”prova på”-helg är rena husmorsvilan. Jag serverades rejält med varm mat på fasta tider, jag sov mellan klockan 22-06 och de enda sakerna jag behövde hålla reda på var kläderna jag gick i… ja, du fattar.

Fast jag lyckades inte med konststycket att få till det rätta blänket i skon och fick bakläxa. Gör om, gör rätt…

Såklart var det ju lite utmaning att dela logement med främmande människor, både killar och tjejer men det gick smidigt ändå. Efter att ha spenderat dagen utomhus med spännande ”prova på”-moment från soldatlivet så är alla ganska möra när det väl ska sovas. Det är både intensivt, lärorikt och avkopplande på samma gång. Du behöver inte tänka  utan bara göra och det finns hela tiden någon som ligger strget före och berättar vad som händer härnäst.

För mig blir det en fortsättning men den är inte riktigt klar ännu så jag får helt enkelt återkomma om den saken.

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar

Annons

 


Laddar