Annons
Annons

Bäst på Netflix i jul? The Crown såklart!


Bildresultat för the crown

Da’n för doppardan och jag är så förtrollad av serien The Crown på Netflix. Tycker den är så bra! Kläderna, scenerna och gestaltningen. Det är den sortens serie som gör att jag fastnar i soffan medan tid och rum försvinner. Som sagt, jag älskar när man har lagt ner tid på kläderna i en produktion.

Annons

Som du redan säkert har snappat upp så tittar vi på en dvd-box varje jul som vi tittar på tillsammans, allihop i hela familjen. Behöver jag säga att min favorit blev året med Downton Abbey? I år blir det Vikings. Jag har varken läst på eller hunnit bilda mig någon uppfattning men det är ju en bit bort från mina engelska slott om vi säger så…

Nu har vi snart varit uppe i fjällvärlden i en veckas tid. Familjen har njutit av skidturer medan jag har legat nedbäddad i världens megaförkylning sedan vi kom upp. Typisk va?! Den enda lilla utflykten jag har kraftsamlat till är min sväng inom vårdcentralen och apoteket.

Mycket vätska och vila är melodin. Och, det är faktiskt helt okej att ligga i soffan medan familjen pyntar julgranen, kokar knäck och ordnar med jul. Det blir ju jul ändå oavsett om ”mamma” styr och ställer eller ej.

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar

Annons

 


Laddar