I samarbete med apprl

Bästa fynden på mellandagsrean!


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Nu kan du fynda på rea! Den som vill spara pengar på rean måste vara snabb när reorna börjar. Jag har valt ut några prisvärda plagg för dig som vill fynda!

Halva priset! Regnrock från Ilse Jacobsen. Jag har en i svart och älskar modellen med kragen som går högt upp i kombination med en bra huva. Perfekt när regnet öser ner. För 45 procents rea kan du få en märkesjacka om du är snabb: jacka från Barbour.

Kvalitet under 1000-lappen! På rea för 40 procent hittar du skor från Billi Bi. Jag brukar alltid rekommendera märket till mina kunder eftersom många upplever dem som mycket bekväma. Ett annat märke som är som har skön skor är Tamaris.

Basplagget! På rean ska man alltid hålla utkik efter plagg till basgarderoben. Till exempel en uddakavaj som kan bäras både till fint och till vardags. Den här kavajen är bra i modellen för många kroppsformer. Den passar bra till jeans och snyggbyxor, kjol och klänning. Kavaj från Minus för 550 kronor.

Vill du hellre ha knappar så hittar du ett dyrare alternativ här: kavaj från Day Birger Et Mickkelsen.

Shoppa ”fel” säsong! Föreställ dig våren och sommarens festligheter och hitta godbitarna till en billig slant. Klänning från Esprit på rea för 40 procent. Du kan också hitta fina jobbklänningar. Här hittar du en gråmönstrad jobbklänning från Brandtex för 500 kronor.

Go crazy! Satsa på något helt annat än du brukar. På rean brukar jag gå loss på ett plagg som vanligtvis inte är min stil. Det får inte vara dyrt utan helst under 500-lappen som den här snygga kjolen från InWear. Här är en annan snygg A-linje kjol från Moves som är ännu billigare!

Kom ihåg! När du shoppar på rea så gäller det att vara snabb. Därför kan plaggen som jag har valt ut redan vara borta när du kommer fram men jag hoppas så klart att du hinner få tag på just dina godbitar.

Samtliga länkar i inlägget är affiliatelänkar. 

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar


 


Laddar