Annons
Annons

Bästa klackhöjden för dig!


Det finns de som menar att den perfekta höjden på klackar faktiskt finns.

Det finns de som menar att den perfekta höjden på klackar faktiskt finns.

Jag har snappat upp något nytt och var bara tvungen att genast dela med mig av denna nyhet. Visst du att det faktiskt finns något som den perfekta klackhöjden? Härom veckan pratade vi ju om de bästa klackhöjderna.

Annons

Nu har jag snubblat över den här utförliga bilden med mått som berättar precis hur höga klackarna bör vara. Vetenskapligt bevisat eller ej. Själv ska jag genast ta fram måttbandet!

I mitt tidigare inlägg Den perfekta höjden på klackarna skrev jag om den uträknade höjden som anses vara bäst. Jag skrev också om att jag föredrar en viss höjd framför en annan. Däremot blev jag lite överraskad efter måttagningen. Enligt bilden ovan ska är min bästa höjd 7 cm. Spännande! Nästa steg blir till att gå igenom skogarderoben.

Mer intressant läsning:

TIPS: Välj rätt skor till dina jeans!

Dela
Tweeta
Maila
3 kommentarer

Annons


Laddar