Annons
Annons

Bästa resekavajen kommer från Milook


Äntligen, solen tittade fram när vi checkade in på Strömstad spa.

Äntligen, solen tittade fram när vi checkade in på Strömstad spa.

Det är inte så tokigt med små mysiga helgtripper och hotellavstickare när vardagen rullar på. Som jag skrev om HÄR så hade vi länge skjutit på vår årliga weekendresa. Ni vet, både Vätternrundan och Vansbrosimningen stod på agendan och det blev knepigt att något lämpligt datum, tills förra helgen. Då styrde vi kosan till norröver och närmare bestämt till Strömstad spa. Äntligen!

Annons
Det syns inte så bra men jag tog med mig den perfekta resekavajen som är svårskrynklad.

Det syns inte så bra men jag tog med mig den perfekta resekavajen som är svårskrynklad.

Med i väskan hade jag en superbra kavaj som jag verkligen gillar och kan rekommendera, den blir sällan skrynklig och brukar klara sig bra nedpackad. Dessutom är den tunn i materialet och kan bäras både upp- och nedklätt. Den där mörka selfien är den enda bilden jag har på den så ni får kika HÄR för att se den ordentligt.

För övrigt så känns det som att vi är ganska överens om vilka halsband man kombinerar med V-ringning, eller hur?

Dela
Tweeta
Maila
8 kommentarer

Annons


Laddar