Annons
Annons

Bästa tipsen för baddräkt dam 2016


De bästa baddräkterna för din kroppsform för fler somrar än bara sommaren 2016.

De bästa baddräkterna för din kroppsform för fler somrar än bara sommaren 2016.

Här är din guide till baddräkter som gör det lättare att hitta rätt baddräkt till sommaren.

Här är din guide till baddräkter som gör det lättare att hitta rätt baddräkt till sommaren.

Söker du en snygg baddräkt för sommaren 2016 så föreslår jag att du köper en klassisk modell som framhäver kurvorna på din kroppsform – oavsett om du är kort eller lång, rak eller kurvig!

Det finns många sorters baddräkter att välja mellan och i slutändan så handlar det ju om vilken färg och mönster som du gillar på din baddräkt. Men, innan du kommer så långt som till shoppingen vill jag att du kikar på mina tre baddräkter. Jag ska nämligen berätta varför just den här sortens modeller är så poppis.

Annons
Baddräkt från Panos

Baddräkt från Panos

Mönstrat förvillar ögat, alltså kan du dölja ”skavanker” med ett oregelbundet mönster. Exempel på oregelbundet mönster är blommor och paisley men också färgklickar i olika storlekar.

Så, trots att mönster skrämmer många så är chansen stor att figuren blir lika ”tydlig” för ögat som med en enfärgad baddräkt.

Baddräkt från Ellos

Baddräkt från Ellos

Omlott är urläckert i de flesta utföranden som på exempelvis koftor och klänningar. Men visste du att även baddräktsmässigt som är omlotten en riktig vinnare. Inget trollar fram perfekta kurvor som en ordentlig omlottbadräkt – oavsett om du har kurvor eller inte!

Tänk på att prova några stycken omlottbaddräkter. Själva markeringen där omlotten ”tajtar till” kan på vissa modeller sitta högre än andra. En del kvinnor passar bättre när det sitter högt medan andra när det sitter lågt. Och var inte orolig för att det blir fel. Du kommer att märka skillnaden!

baddräkt från Abecita

Baddräkt från Abecita

Rynkor och veck är inte alltid dåligt. Nej, tvärtom så är det kanonbra när det kommer till baddräkter. Speciellt bra om vecken och rynkorna sitter vid magen. Valkar kommer att kamoufleras!

Har du inga valkar utan istället en platt mage men en lång torso? Perfekt! Då är horisontella veck och rynkor även riktigt smickrande på dig! Linjerna kommer att bredda och korta av den långa överkroppen på ett smickrande sätt.

Lycka till i jakten på den perfekta baddräkten och njut av sommaren!

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar