Annons
Annons

Beauty: produkterna som jag använder


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Jag fick en fråga via mejlen vad det är för färg på läppstift som jag använder på den här bilden. Svaret är inget eftersom jag använder sällan eller aldrig läppstift, kanske på någon fest ibland. På den här bilden är det bara vanligt ofärgat läppbalsam från Sensai som jag skrev om i inlägget Mina gamla och nya skönhetsfavoriter.

Annons

Läppglans använder jag desto mer och då är min favorit sedan många år Lancômes Jucy tube (adlink) i färgen Cerise. När jag publicerade den här bilden så fick jag också frågan om tröjan och halsduken. Tröjan är från Hansen & Jacob, halsduken från Stenströms och skjortan från The Shirt Factory.

Inlägget innehåller adlinks

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar