Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Beskriver din väska dig som person?

  6 oktober 2015
  Stilen på din väska berättar vem du är!

  Stilen på din väska berättar vem du är!

  Okej tjejer, nu får vi se om din väskstil stämmer överens med dig som person. Här kommer beskrivningarna:

  Väska nr 1. Du garanterat glamorös och gillar det lilla extra! Du är självsäker, har koll på det mesta och månar om ditt utseende. Du uppskattar en god middag i goda vänners lag och behöver absolut inte ta med dig hela sminkväskan när det vankas aktiviteter.

  Annons

  Väska nr 2. Du är den praktiska kvinnan som gillar att vara förberedd. I din väska ryms det mesta och det är inte en slump att det är dig man frågor om en huvudvärkstablett eller en penna. Du spelar inga roller utan är en genuin och äkta person.

  Väska nr 3. Du är spontan och något av en känslomänniska. Du agerar ofta på impulser och när du får ”feeling” är du full av energi. Du letar ofta efter nya upplevelser och är en kvinna som gillar att shoppa efter vackra saker till dig själv eller till hemmet.

  Väska nr 4. Du är aktiv och gillar äventyr. Du står stadigt med båda fötterna i myllan och du är trygg med dig själv. Du tackar inte nej till en utflykt och du uppskattar de små sakerna här i livet. För dig är glaset alltid halvfullt!

  Stämmer det?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  5 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar