Annons
Annons

Beyoncé fyller 1 år men mattehjärtat är oroat


Den här lilla energiknippet har fyllt 1 år. Kan inte fatta att hon var så här liten i somras.

Hemma hos oss tar vi varje chans att fira. Det betyder att vi har en strid ström av firande. Jag tror att det är nyttigt att lyfta fram bra saker i vardagen. Stort som smått. Nu senast firade vi att vår lilla Beyoncé har fyllt 1 år. Men firandet blev ganska kortvarigt…

Annons

Hon fick med sig sin filt och sin gosekanin så att det inte skulle kännas så ensamt på sjukhuset.

På natten när jag kom hem från MåBra-kvällen och Norrköping möttes jag av en sjuk hund som inte alls mådde bra. Jag åkte in med henne till djursjukhuset och där blev hon inlagd. Kunde det månne vara så att en liten bit av ett gosedjur hade fastnat i magen?

Under den pågående MåBra-kvällen i Malmö fick jag ett samtal om statusen på vår lilla tjej och så fortsatte det igår. Hon är fortfarande på sjukhuset. I mattehjärtat är jag både bekymrad och orolig även om jag vet att hon tas om hand av de tryggaste händer.

Håll tummarna för att hon snart får komma hem!

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons


Laddar