Annons
Annons

Billigt och dyrt: handväska med axelrem


Jag kom ändå inte hem tomhänt… Skymtade väskan från Carin Wester och slog till.

Jag gick faktiskt inte hem tomhänt från Åhléns häromdagen. Jag hann faktiskt med en liten spontanshopping också. Jag köpte en liten handväska med axelbandsrem!

Du som lyssnar på STILSNACK vet att jag har en väldigt praktiskt liten handväska/plånbok i tyg som går under namnet ”pensionärs-plånkan”. Den är mer praktiskt än stylish om vi säger så. Jag har också en mer stilig handväska med axelbandsrem från Tiger of Sweden med dragkedja och liten diskret text i guld.

Annons

Men så stör det mig lite de gånger när väskan har gulddetaljer och jag själv bär silverdetaljer på till exempel bältesspännet eller smycken. Hakar jag upp mig på småsaker eller känner du igen dig?

Väskan från Whyred har jag haft ögonen på eftersom jag gillar formen och tycker att det är en bra vardagsväska.

Har tummat på väskan från Whyred och gillar stilen på den men inte prislappen. Så döm om min förvåning när jag passerade väskorna (på väg från skorna) och såg Carin Westers väska för 299 kr. Taget!

När jag kom hem monterade jag bort den stora silverringen. Egentligen var den kanske tänk att ha som ett liten handtag de gånger man väljer bort axelremmen men tja, det är inget för mig. Vad tycks?

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons

 


Laddar