MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]


  I samarbete med APPRL

  Billigt och dyrt – kappan eller koftan?

  16 september 2017

  Jag har verkligen fått många frågor på min kappa från Stenströms. Den heter Knit Long Jacket och kostar strax under 3000 kr. Egentligen så tycker jag kanske inte att bilden gör den riktigt rättvisa eftersom färgen ser kallare ut än vad den är i verkligheten. Den kanske kommer i fler färger, jag vet faktiskt inte.

  Men du ser ju tydligt att den är väldigt varm och gyllene i färger. Perfekt till dig som har varma färger och kanske drar mot en vår eller en höst enligt färganalysen. Du som vill ha samma stil men känner att priset är lite i högsta laget ska verkligen kika på den stickade koftan från Lindex.

  Man kan så klart inte jämföra en stickad och ofodrad kappa med en kofta. Modellen skiljer också, koftan har ju inga slag till skillnad från kappan, men jag lovar att du skapar samma känsla rent stilmässigt. Färgmässigt är de på pricken lika eftersom jag stod och jämförde i butiken i förrgår.

  Länk: Koftan från Lindex kostar 499 kr (adlink)

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar