Annons
Annons

Böcker: här är min decemberläsning


På tal om böcker, som jag skrev om igår och som vi pratar om i STILSNACK-podden imorgon. Här är böckerna som jag fastnade för den här gången och som kommer att ta mig till Florens, Skottland, gamla Ceylon och Abisko:

Annons

Som om du inte fanns, av Kate Eberlen

Händig man sökes, av Jöns Hellsing

Teodlarens hustru, av Dinah Jefferies

Tjugo år till dig, av Anna Lönnqvist

Jag tjuvstartade med Jöns Hellsings bok eftersom historien där utspelar sig på en ö utanför Skottland. Eftersom författaren själv växelvis bor på Islay så kan jag slå vad om att han har hämtat inspirationen till det stora godset i boken från ”vårt” pampiga Islay House. Det finns till många likheter om vi säger så…

Ser fram emot sköna timmar uppkrupen i soffan med en kopp kaffe och dessa feel good böcker. Har du någon bra bok du kan tipsa om? Måste nog fylla på lagret till julsemestern.

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons

 


Laddar