Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Boktips? Detta är min trave med böcker

  14 juli 2017

  Snabb sväng till bokhandeln igår för att fylla på i bokhyllan. Tog böckerna som hade specialmärkningar i form av kommentarer från medarbetarna eller böcker som hade fina framsidor (okej, erkänner att ”mamma är lite trött” tog jag bara på titeln). Är inte djupare än så…

  Annons

  Blev full i skratt när jag kom hem och läste på baksidorna. Verkar som att jag lyckades pricka in ett litet tema med kärlek. Och då kanske inte kärleken av den lyckliga sorten. Nåja. Det blir nog bra.

  Som vanligt så vill jag såklart ha tips på böcker. Hojta till om du har någon favorit. Kan aldrig få nog av underbara böcker att försjunka sig i. Trevlig fredag vänner!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar