Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Boktips: Parisian chic och Vågspel

  25 juli 2017

  Jag har kommit halvvägs igenom min trave med böcker. Gillade verkligen min väninna Ann Rosmans senaste bok Vågspel. Så spännande! Det var faktiskt den boken hon skrev på när vi sågs senast. Jag fick redan då veta en smula om handlingen men det var ju en hemlis då. Läs inlägget här: Frukost med Ann Rosman

  Annons

  Min boktrave den här semestern. Böckerna av Anders de la Motte köpte jag till maken så de räknas inte… 🙂

  På min Facebook så frågade jag er om ytterligare boktips. Tack alla ni som svarat. Nu har jag ytterligare ett boktips till er (förutom Vågspel). Fick nämligen frågan härom dagen om det finns någon stilbok som har inspirerat mig. Det finns det såklart och det är Inès de La Fressanges bok. Den får mig att våga ta ut svängarna och gå min egen väg när det gäller stil. Översta bilden är är sida ur boken Parisian chic och HÄR är en länk till adlibris som säljer den för 208 kr. Boken finns säkert på andra ställen också.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar