Annons
Annons

Bonnabränna och bikini blir melondin 2014


Jag i bikini sommaren 2013.

Jag (det är inte magrutor utan mjukt puff som jag drar in) i bikini sommaren 2013.

Katarina Althin i bikini på beachen sommaren 2014 kommer inte att vara en ”vacker” syn. Jag håller nämligen på att utveckla bonnabrännan av alla bonnabrännor, läs mer från inlägget här. Men inte ska jag låta den lilla grejen stoppa mig. Åh nej, i sommar ska jag passa på att visa upp min vältränade figur som jag har fått efter all slit på cykeln. Jag har aaaaldrig varit så här tränad. Punkt. Som Mia Törnblom skulle ha sagt.

Annons

Oavsett ”skavanker” så finns det alltid något som är bra och det är andemeningen med mitt inlägg. Istället för att låta saker som man är mindre nöjd med hindra en i vardagen är det viktigt att lyfta fram sådant som är bra och fint. Samma sak är det med stil, skönhet och den egna figuren.

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons


Laddar