Annons
Annons

Bröllopsinspiration och brudklänningar i Lindome


Kronprinsessan får sin prins

Bröllop att minnas! Kronprinsessan Victoria har äntligen fått sin prins.

Här arbetas det flitigt med bröllopsförberedelser i form av föreläsningsmaterial till helgens bröllopsevent för blivande brudpar och andra som går i giftastankar i Lindome församling. Det är premiär men ”soppan har puttrat på spisen ett bra tag” för jag tillfrågades redan i våras om jag ville vara en av talarna.

Annons

Nu är det alltså dags och jag sitter här och förbereder mitt framträdande. Det kommer att bli fokus på olika bröllopsstilar, bröllop förr i tiden och sist men inte minst mina bästa råd till stressande brudar i jakt på den perfekta brudklänningen.

Det här är klänningsmodellerna som är rätt för din figur oavsett om det gäller bröllop eller fest:

O-figuren

H-figuren

V-figuren

A-figuren

X-figuren

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons


Laddar