Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Copenhagen fashion week – nu kommer vi!

  9 augusti 2017

  Copenhagen fashion week har kickat igång! Idag drar jag därför med mig poddkompisen Jannice och kvistar över sundet för att besöka Köpenhamns modevecka. Första stoppet blir en modefrukost hos Day Birger et Mikkelsen, sen får vi se vad som väntar för två stilsnackare i storstan…

  Annons

  Två gånger per år samlas inköpare, designers och press för modevecka i Köpenhamn. Copenhagen fashion week räknas som den största av alla de nordiska events. Det är kul att vara med på ett litet hörn av modecirkusen för det är ju inte bara catwalken fylls – nej då, det brukar också bli ”fashion extravaganza” på gatorna när modemaffian flockas!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar