Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Cykelpremiär: upp till bevis

  18 juni 2017


  Vänner! Ville bara titta in och säga att jag har hojat. Är stolt, glad och stel. På min Insta lade jag upp en lite filmsnutt på Insta-stories där jag berättar om senaste cykelturen. 

  Så inte konstigt att det känns lite stelt nu.

  Annons

  Orken fanns där men rumpan var definitivt inte beredd på den lilla 2-mils svängen. Aj, aj. 

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar