Annons
Annons

Då ville jag ha en rosa och tuff frisyr


Jag gillar fortfarande kort hår men nu väljer jag längre längder fram och mer trimmad nacke bak. Förr ville jag visst ha det tvärtom…

Du som har lyssnat på STILSNACK vet redan vid det här laget att det var jag som var den lilla punkaren. Som tioåring ville jag inte längre ha ett långt hårsvall och tjatade mig till den tuffa klippningen ”stubb”. Jag ville ha rosa men fick bara en liten puff med sprayfärgen. Åh, så stolt jag var över min nya frisyr.

Annons

Igår var det återigen dags för frisören för mitt hår växer verkligen som ogräs. Eller så är det bara så att det upplevs mer tydligt med en kortare frisyr.

På tal om frisyrer. Det är återigen dags för dig som lyssnar på vår podd att välja innehållsämnen för veckans program. Du som vill veta mer om hår kan gå in och rösta på STILSNACK:s Facebook sida men där finns också annat bra innehåll som du kan välja mellan. In och rösta vetja!

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar