Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Dagens outfit: casual, klassisk och kreativ

  6 april 2017

  På begäran! En av er fina bloggläsare efterlyste fler av mina dagens outfits. Så här kommer en selfie från i tisdagskväll, på väg till en sen middag på Matbaren. En casual look som stilmässigt är en kombination av klassiskt och kreativt.

  Annons

  Min outfit: en svart rundhalsad tröja från Gina Tricot, jeans med färgstänk från Lindex, Chanel-inspirerade ballerinor från Zara och armband från Hermès.

  Just jeansen är lite speciella eftersom de kommer från Lindex Re:design kollektion. Så här skriver man på hemsidan:

  ”Exklusivt upcyclade produkter gjorda av denimplagg från tidigare säsonger. De ursprungliga plaggen har designats om och gjorts om till nya plagg genom att vi antingen gett de nya detaljer eller så har vi tagit isär de och satt ihop dem igen i ny form. Redesignade och omgjorda i Sverige.”

  Det betyder alltså att jeansen är osålda från en tidigare säsong. Istället för att slänga dem (eller skrota, vad vet jag) så har man ”hottat upp” dem och gjort ett nytt säljförsök. Ett steg mot hållbarhet som jag såklart ger tummen upp.

  Tröjan och skorna har jag inga länkar på eftersom de inte längre går att få tag på.

  Här kan du se fler plagg från min garderob: 

  Så gör du din klassiska stil mer sportig

  Så lyfter jag basplaggen i min garderob

  Dela
  Tweeta
  Maila
  3 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar