Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Dags att planera för nya motionslopp?

  12 april 2017

  Träffade reflexproffset och entreprenören Ann-Sofie från Smart in the dark i torsdags. Hon var nere för en e-handelsmässa och vi passade på att ses över en kaffe. Ni minns väl att Ann-Sofie var en av de grymma brudarna som sprang Tjejmilen med mig?

  Annons

  Bästa bilden när vi står svettiga i målfållan: Tjejmilen Ann-Sofie älskar att springa lopp igen

  Nu pratade vi om att göra det igen. Det är ju ganska kul det där när man samlas några stycken och springer lopp. Ett väldigt kul sätt att lära känna nya vänner på och att springa i ett okej snackis-tempo är en lagom nivå.

  Den ser nästan ut som att Beyoncé frågar mig hur jag vill att hon ska posera på bilden. Tycker iallafall att det ser så kul ut att vi alla har benen på samma sätt. Så där ”bloggigt” bredbent. 🙂

  Beyoncé som har hämtat sig en smula var med på mötet. Som den ”lattematte” jag är väljer jag ju helst att träffas på ställen som välkomnar husdjur så vi sågs på Koppi i Helsingborg. Ägarna har korats till både svenska och nordiska baristamästare. Jag tröttnar aldrig på deras kaffe. White Guide blev heller inte besvikna eftersom de korade kaféet till årets kaffebar. En pärla att besöka om du har vägarna förbi Helsingborg med andra ord.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar