Annons
Annons

Deadline och tusen lappar


Kreativ röra eller bara obehagligt stökigt?

Kreativ röra eller bara obehagligt stökigt? 

Deadline som närmar sig med stormsteg och lappar till tusen är min vardag just nu. Jag håller på att knyta ihop de sista trådarna för det stora modereportaget som ska publiceras i MåBra:s nummer 9. Läs mer här och här.

Annons

Varenda litet plagg som finns i tidningen ska dokumenteras så att ni läsare enkelt ska kunna få så mycket information om plaggen som möjligt – priser, storlekar och kontakt till butikerna. Och det tar tid och är ett väldigt pusslande.

Utöver det så sitter jag och min redaktör och mejlar texter fram och tillbaka. Tipstexter med tydliga och handfasta råd om stora vader, ryggvalkar och gäddhäng. Jag vill ju ge er så användbara råd som möjligt och då är det bra med extra ögon som kan tycka till.

Som person gillar jag inte alls det här lappsystemet men så har jag hellre lappar än mappar i datorn. Är du en Lapp-Lisa eller Mapp-Maja?

Dela
Tweeta
Maila
4 kommentarer

Annons


Laddar