Annons
Annons

Den dramatiska stilen


Den dramatiska klädstilen är ofta förknippad med svart, skinn och detaljer i metall.

Den dramatiska klädstilen är ofta förknippad med svart, skinn och detaljer i metall. Bild: Pinterest.com

Den dramatiska stilen kännetecknas av en viss djärvhet, råa och tuffa material. En stil som tar plats med starka iögonfallande plagg och skarpa detaljer. Så här tolkar jag en dramatisk stil, både för klädmässigt och för hemmet.

Annons

Stilmässigt är jag mycket ”svart” – jag trivs bäst då men inte alla gånger i de allra tuffaste materialen som skinn och mocka. Jag antar att jag inte är fullt så vågad. I hemmet är jag inte alls speciellt dramatisk även om jag har vissa delar av möblemanget som nog skulle kunna falla in under den rubriken.

Ni läsare, vad säger ni om stilen både på kläderna och hemma. Är ni dramatiska?

Den dramatiska stilen, om än något nedtonad och enkel i denna tolkning.

Den dramatiska stilen, om än något nedtonad och enkel i denna tolkning. Bild: Pinterest.com

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons


Laddar