Annons
Annons

Den perfekta höjden på klackarna!


Jag trivs bäst när klackarna är runt 5-6 centimeter. De här skorna från Mango som jag köpte tidigt i våras har en perfekt klackhöjd.

Jag trivs bäst när klackarna är runt 5-6 centimeter. De här skorna från Mango som jag köpte tidigt i våras har en perfekt klackhöjd.

Får du ont i fötterna av höga klackar? Vilken tur för du ska ändå inte gå i klackar som är högre än 7,5 centimeter rapporterar tidningen Chic. Läs mer i artikeln Bevisat: Det är den perfekta höjden på klackar

Annons

Jag har ibland lättare att gå i en 5 centimeters klack än i en 3 centimeters. I inlägget Gå i klackar en hel dag berättar jag om min hemlighet hur jag lyckas gå flera timmar med höga pumps och stövletter.

Har du koll på din favorithöjd? 

Dela
Tweeta
Maila
3 kommentarer

Annons


Laddar