I samarbete med APPRL

Den ultimata listan med presenter till honom


Samtliga länkar i inlägget är affiliatelänkar.

Farsdag närmar sig med stormsteg men till skillnad från tidigare år så tänker jag inte bli tagen på sängen och komma dragandes med lotter och choklad. Nix. I år har jag samlat ihop en lista med inspirerande presenter som funkar lika bra till farsdag som till jul. En lista som jag nu troget kommer att hålla mig:

Ett klädesplagg. En skjorta är många gånger lättare att ge bort som present än till exempel byxor och kavaj. Satsa på en basfärg som skjortan från Gant.

En accessoar. Ett bälte, en näsduk eller en slips är tacksamma att ge bort och finns i många prisklasser. Välj färg eller material som känns bekanta för bäraren. Skinn är alltid ett säkert kort som till exempel bältet från Tiger of Sweden.

En teknikpryl. Det här kan vara svårt men en kombination av teknik och design kan funka och vara en grym pryl till den som är intresserad av både och. Ta bara den här högtalaren från B&O Play.

En ”dags att byta”-grej. En plånbok, en grillhandske eller manchettknappar. Här skulle jag satsa på typiska plagg eller saker som används och som behöver uppdateras, som en plånbok från Tiger of Sweden till exempel.

En snackis. En flasköppnare, en coolt förkläde eller ett designat skohorn. Annorlunda och lite spännande i formen eller stilen som gör att den som får presenten har gåvan framme. Flasköppnaren från Skultuna är ett lysande exempel.

En värmande present. Det blir alltid lika uppskattat med halsdukar, mössor och handskar. Vem kan egentligen säga nej till sådant? Halsduken från Gant är i en bra färg som passar många.

En resepresent. En necessär, en skort- eller skopåse passar perfekt till en man som kanske reser mycket i jobbet eller på fritiden, som denna behändiga necessär från Baron.

Dofter & dylikt. Skönhetsprodukter för män finns det gott om. Satsa på dofter, skägg- och rakset eller hår- och hudvård. Det här är en väldoftande bodywash från Beard Monkey.

Träningsgrejor. Något åt det sportiga hållet är ingen dum idé när det drar ihop sig till presentdags. Spelkort, sportplagg eller träningsgrejor är superbra tips, som tunna fingervantar från Adidas.

Samtliga länkar i inlägget är affiliatelänkar.

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera


 


Laddar