Annons
Annons

Det blir kroppsformer på vårens MåBra-kvällar


Vårens inspirerande MåBra-kvällar i Norrköping, Malmö och Borås närmar sig! Jag har laddat upp sprillans nytt föreläsningsmaterial och pratar om kroppsformer. Tidigare år har jag pratat om olika stilar, åhörarna har fått göra ett roligt stiltest och jag har bytt kläder på scenen. Det har varit superbra.

Annons

I år har jag alltså nya överraskningar på gång för det känns som att ni är redo för nästa nivå! Så vare sig du har varit på en MåBra-kväll tidigare eller ska gå för första gången – det blir stiltips, kläder och kroppsformer av mig. Och alltså ingen gammal skåpmat här inte! 🙂

Med mig på den lilla turnén har jag ju Leila och Mia. Två härliga föreläsare med galet mycket energi! Ska jag vara helt ärlig så vet jag faktiskt inte var jag brukar ha roligast – som publik eller backstage efteråt. Vi är ett bra gäng helt enkelt och det blir gasen i botten från start till mål.

MåBra-kvällarna kostar strax under 500-lappen och är en helkväll med mingel, mat och tre föreläsningar samma kväll. Du får en välfylld goodiebag och schyssta erbjudande hos företagen som stället ut i samband med MåBra-kvällarna. I vår besöker vi följande platser:

Norrköping, Louis de Geer Konsert & Kongress, 21 mars kl. 18-21

Malmö, Slagthuset, Lilla Teatern, 23 mars kl. 18-21

Borås, Åhaga, 28 mars kl. 18-21

För att läsa mer om MåBra-kvällarna och boka biljetter så klickar du på följande länk: MåBra-kväll våren 2017

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons


Laddar