Annons
Annons

Det blir nog mest ljudbok i sommar


Dagens fråga: vilka böcker ska du läsa i sommar?

Jag har blivit rekommenderad flera böcker inför sommarens semsterläsning men helt ärligt så tror jag mest att det kommer att bli ljudbok det här året. Istället för musik så brukar jag lyssna på böcker när jag jagar mil i löpspåret. Vet ni vad jag lyssnade på förra hösten? Klassikern Sagan om Isfolket av Margit Sandemo. Hihi.. Böckerna läste jag som tonåring. Trodde först att det skulle bli lite fånigt men åh, så bra Julia Dufvenius var att läsa. Ni vet känslan när man hittar rätt berättare. Men om vi istället fokuserar på några böcker för i sommar så är det här fyra titlar som nog hade hållit mig kvar i solstolen tror jag:

Annons

9789176910177_200x_det-lilla-bageriet-pa-strandpromenaden_pocket

Det lilla bageriet på strandpromenaden

av Jenny Colgan

 

 

 

 

 

 

9789164204905_200x_det-ar-nagot-som-inte-stammer_pocket

Det är något som inte stämmer

av Martina Haag

 

 

 

 

 

 

9789175035482_200x_skuggan-av-ett-ar_pocket

Skuggan av ett år

av Hannah Richell

 

 

 

 

 

 

9789175035284_200x_simma-med-de-drunknade_pocket

Simma med de drunknande

av Lars Mytting

 

 

 

 

 

 

Så, vad kommer du att läsa i sommar eller har du månne någon riktigt bra bok som vi andra  absolut inte får missa? Berätta!

Pssst… Jag vill bara passa på att tacka för era kommentarer igår. Jag blir verkligen så glad att höra från er. Kram 🙂

Dela
Tweeta
Maila
5 kommentarer

Annons

 


Laddar