Annons
Annons

Det här längtar jag efter i sommar!


Dagens fråga: vad ser jag fram emot i sommar?

Åh, det finns så mycket! Vad ska jag välja? Sommaren är en härlig tid om det är fint väder förstås.

Sommarfrukosten – efterlängtad och godast i världen!

Sommarfrukosten – efterlängtad och godast i världen!

Jag längtar alltid efter de första jordgubbarna! En av mina sommarfavoriter är att kunna sitta på altanen, läsa tidningen och äta en stor tallrik med jordgubbar, turkisk yoghurt, honung och branflakes. Annars så längtar jag efter lata dagar med sol och bad.

Annons

En annan sak som jag längtar efter är träningen. Ja, jag vet att det låter lite pretto men jag ser faktiskt fram emot att bli sådär stark och fylld av energi. Vägen dit är ju inte alltid så kul men jag har bestämt mig för att göra det bästa av passen och lyssna på sommarpratarna och böcker under tiden.

Jag funderar på om Beyoncé behöver glasögon eftersom hon har svårt att se skillnaden på sina leksaker och mina skor.

Jag funderar på om Beyoncé behöver glasögon eftersom hon har svårt att se skillnaden på sina leksaker och mina skor.

Det här blir en lite annorlunda sommar. Våra döttrar är stora och kommer att flytta ur boet senare i sommar. Däremot så har vi ju den lilla busan Beyoncé som behöver sin husse och matte och det gör ju att vi är lite mer bundna till aktiviteter som funkar för en labbevalp.

Senare i sommar väntar två svängar ut i Europa och en tripp till Norrland. Ja, och så har jag ju Tjejmilen med MåBra som jag längtar efter!

Dela
Tweeta
Maila
4 kommentarer

Annons


Laddar