Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected].com

  Annons

  Det här skvallrar skorna om dig

  5 oktober 2016
  Pumps, rediga Birkenstocks eller slitna Converse? Dina skor säger (tydligen) allt om din personlighet!

  skor-roligt

  Du kan säga en hel del om en kvinna bara genom att titta på hennes skor. Så, vad säger skorna om dig? Hittade den här roliga bilden och tänkte göra kontroll på vilka personligheter ni egentligen är.

  Om jag skulle kika på översta hyllan i din skogarderob – vilka skor skulle jag hitta och vad skulle de berätta om dig? Skriv en kommentar!

  Annons

  Det här hittar du hos mig: kitten heels, pumps, converse och clogs.

  Med andra ord är jag: Svag för Don Draper i tv-serien Mad Men, jag är en misslyckad balettdansös som inte har köpt nya skor sedan 1992 och jag är holländsk. 

  Berätta, vem är du?

  Beyoncé verkar ha någon slags hatkärlek till foppatofflor.

  Beyoncé verkar ha någon slags hatkärlek till foppatofflor.

  PS. Crocs (foppatofflor) hade jag fram tills för ett par veckor sedan men Beyoncé åt upp dem. Hade jag haft dem kvar i garderoben hade jag enligt testet varit galen också. Så, man kan väl säga att hon räddade mig. 😉

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar