i samarbete med apprl

Din nagelform avslöjar din personlighet!


Precis som med allting så går det trender också i formen på våra naglar. Just nu är den spetsiga och den stilettformade de två former med högst trendfaktor. Men visste du att formen du filar på dina naglar kan säga en hel del om hur du är som person. Kika bara på det här:

Spetsig form: Du är en kreativ kvinna som gillar att din personlighet syns på kläder och accessoarer. Du gillar känslan av att vara unik och ”one of a kind”.

Satsa på ett mörkt, grafitgrått nagellack från Gina Tricot för bara 39 kronor eller färgen Get cherried away nagellacket från OPI som just nu är på superrea för 59 kronor.

Stilettform: Du är en stark kvinna som går din egen väg, du lyssnar på andra men påverkas inte av negativa åsikter. Du backar aldrig för en utmaning.

Här hittar du ett rött, kaxigt nagellack från Gina Tricot också för 39 kronor. Eller varför inte satsa på nagellacket från Isadora som heter Sugar rush nails peach nectar?

Rundad form: Du är varm kvinna som gillar det ombonade och du är omhändertagande och uppmärksam på din omgivning. Du gillar detaljer och en romantisk stil.

Jag gillar nagellack från Essie (har ett i blått som jag tipsar om lägre ner) men blir lite sugen på det här! Det är en härligt varm djuprosa nyans som känns väldigt romantisk: nagellack från Essie för 129 kronor. Däremot har jag aldrig provat ett lack med matt yta som också är trendigt just nu. Här är ett på rea: nagellack från W7 för ynka 30 kronor.

Jag tycker att det är coolt att köra med ett kaxigt nagellack till en klassisk outfit. Här med mörkblått lack till vit blus och jeans.

Rak med rundad kant: Du är en driven kvinna som vet vad du vill och dessutom är du villig att jobba för det. Du är rättfram och gillar när man kör med ”raka puckar”.

Här ser du min blåa favorit: nagellack från Essie. Snyggaste flaskan måste ju ändå till höra det här lyxlacket: nagellack från Smith& Cult eller vad säger du?

Rak: Du är en modig kvinna som inte hymlar med sanningen och du står stadigt även när det blåser. Du är tuff när det behövs men innerst inne mjuk och varmhjärtad.

Gillar du fransk manikyr? Här är ett diskret och snyggt nagellack från L’Oreal under 100-lappen som går mot lätt aprikos. Gillar du istället mer ljust rosa ska du kika på det här nagellacket från Depend.

Håller du med om att formen på dina naglar beskriver dig som person?

Inlägget innehåller adlinks.

Följ mig på Instagram! Där heter jag katarinaalthin

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar


 


Laddar