Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Ditt värde sitter inte i utseendet

  15 september 2017

  Godmorgon finaste bloggvän! Du kommer väl ihåg att du duger precis som du är? Att din kropp är okej precis som där är. Alla kroppsformer och storlekar är lika värdefulla. Vårt värde som människor sitter inte i vårt utseende. Aldrig någonsin.

  Annons

  Det var bara det jag ville sticka in med idag. Önskar dig en bra start på fredagen och en mysig helg. Själv ska jag spela in ett nytt avsnitt av podden STILSNACK som vi släpper på söndag! Kram Katarina

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar