Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Efterlysning: ställ din fråga om glasögon!

  24 oktober 2016
  Nu blir det glasögontema på bloggen och jag vill veta om du har några frågor och i så fall vilka då?

  Nu blir det glasögontema på bloggen och jag vill veta om du har några frågor och i så fall vilka då?

  Vad vill du veta om glasögon? Är det vilken båge som passar till din ansiktsform eller undrar du över färgen och hur du matchar bågarnas färg till dina egna färger? Jag får känslan av att det råder lite osäkerhet kring glasögonen. Det kostar en slant att skaffa nya så man vill ju vara säker på att det blir rätt.

  Annons

  Inom kort tänkte jag ta ett större grepp om glasögon och jag hoppas att du också vill fördjupa dig i ämnet. Men till dess vill jag alltså samla på mig så många frågor och funderingar som möjligt. Skriv och berätta vad ett tema på glasögon bör innehålla!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  6 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar