Annons
Annons

En stilexpert bland fiskegubbar och karriärkvinnor


stilexpert

Stylisten spanar in fiskestilen. Min Instagrambild från i tisdags.

I mitt jobb har jag förmånen att vara med om mycket roligt att det nästan inte känns som att jag jobbar. Jag får möta superinspirerande människor och så jag får chansen att prova på så många spännande saker. Ta bara härom dagen – då fick jag lära mig räkfiske och spana in fiskestilen!

Annons

En tajt grupp med drivna VD:ar och karriärkvinnor hängde med Resia, Strömstad Spa och Kust Event. Jag var där för att föreläsa om stil, kläder och mode för karrärkvinnan men fick följa med på ett litet hörn och på så vis också bekanta mig med Kosterhavet och räkfisket. Superkul!

stylist

Strax utanför Strömstad Spa klev vi ombord på båten som tog oss ut till havs.

fiske

Sepp o’hoj! Räkfiskebåten var lätt att hitta tack vare alla fiskmåsar som cirklade runt i jakt på en godbit.

stilexpert-föreläsning-till havs

Nykokta räkor redo att ätas! Om det var lite mer ”rustikt” på fiskebåten så var det desto lyxigare på vår båt. På väg mot Strömstad kalasade vi på räkor, färskt bröd och hemgjord majonnäs.

Efter äventyret ute till havs var det min tur att guida kvinnorna. Jag pratade om första intrycket, klädkoder och vad man bör tänka på när man satsar på en basgarderob.

Men hörni, har ni fiskat räkor någon gång eller sett det på så nära håll?

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar