Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Extra motstånd med byxorna bak och fram

  12 augusti 2016
  Mitt svettiga träningsfejs i närbild. Hade jag tagit helfigur hade ni sett att jag hade byxorna bak och fram.

  Mitt svettiga träningsfejs i närbild. Hade jag tagit helfigur hade ni sett att jag hade byxorna bak och fram.

  Jag ligger i med träningen och försöker verkligen pusha mig själv inför Tjejmilen med MåBra. Tuffast är att springa de där kortare, lite snabbare rundorna. Jag är helt spyfärdig när jag kommer hem. Jag fattar verkligen inte hur svårt det ska vara!

  Annons

  Häromdagen kändes det extra tungt. Träningstightsen spände som f…n över magen och det kändes som att jag hade bly i benen. När jag kom hem såg jag hade haft mina superbraiga, extremt tajta kompressionstights bak och fram. Det förklarade ju såklart varför de var så lågt skurna där bak och kanske också varför det var svårt att röra på påkarna…

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  4 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar