Annons
Annons

Familjekamp – så blir sista kvällen speciell!


IMG_2866

Jag vann den årliga och mycket viktiga tävlingen Althin Ski Race.

På tal om skidtävlingar så måste jag ju bara berätta att jag vann den årliga familjefajten i skidspåret! Den mest prestigefulla tävlingen man kan vinna i vår familj. Alltid samma upplägg och alltid sista kvällen före hemfärd. Det gäller ju att visa kidsen var skåpet ska stå. Hehe…

Annons

Vanligtvis brukar sista kvällen på en resa eller en semester kännas lite deppig. Det ska packas och fixas. Lätt hänt att luften går ur. Tävlingen har varit vårt lilla knep för att göra sista kvällen lite speciell.

Imorgon ska du inte missa att kika in här på bloggen. Då skriver jag om ett ämne som många av mina kunder frågar mig om nämligen hur man lyckas med en klädstil som varken är för ”tonårig eller tantig”.

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar

Annons


Laddar