Annons
Annons

Fixar skidstilen med silvertejp


silvertejp-skidvante

Jag kör med lite DIY-projekt här hemma och tejpar skidvantarna inför Tjejvasan.

Silvertejp är verkligen grejen när man plötsligt befinner sig i ett ofrivilligt DIY-ögonblick och  inser att man behöver vara lite uppfinningsrik. Här hemma preppar vi för Tjejvasan och jag tejpar för fullt…

Annons

Mina skidhandskar fick en liten omgång i tvättmaskinen. Istället för rena snygga supersmarta tunna skidhandskar med praktiska vindskyddande vantar att trä utanpå fick jag söndriga diton. Därav silvertejpen.

De kommer ju att funka fint men tja, vidare stylish är det ju inte. Får uppgradera mig med nya vantar till nästa år! 🙂 Vad har du silvertejpat?

Psst! Du har väl inte missat mitt fiffiga stiltips som fixar dragkedjan som ofrivilligt åker ner eller byxorna som du inte kan knäppa? Spana in det HÄR.

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar

Annons


Laddar