Annons
Annons

Födelsedag, gör om mig och löpningIgår fyllde jag år och den här lilla söta ringen blev genast min favorit. Så mitt i prick! Dottern hade hittat den i någon amerikansk webshop redan i julas så det har varit en riktigt välbevarad hemlis.  

Annons


Vet inte varför men jag fick en finsk stavning på Katarina med två ”i” på tårtan. Sen blev det en supermysig dag ute på ”location” med en läsare från Året Runt som fick en ny stil. Vi fick jobba ganska hårt för att skapa sommar och sol i ösregn men det gick, både Vikentomater  och Skånska Byggvaror ställde upp med mysiga miljöer. 


Efter modeplåtningen fick jag till en perfekt liten löptur på 3 km i regnet med Beyoncé. Äntligen! Ska faktiskt fråga min sjukgymnast om en halvmara i Halmstad i augusti är ett rimligt mål. Känner att jag behöver något att jobba mot och funderar på att anmäla mig. 

Dela
Tweeta
Maila
3 kommentarer

Annons


Laddar