Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Följ mig gärna på Instagram

  18 augusti 2017


  Ville bara titta in och önska er en trevlig fredag vänner! Det händer mycket nu. Nya höstskor har jag införskaffat mig. Visserligen inte av det praktiska slaget snarare i höstens heta färg. Jag har också precis fått bekräftelse på att jag ska gästa talkshowen Nordegren & Epstein i Sveriges radio P1 lite senare i augusti.

  Annons

  Kul! Vi kör fortfarande vår tävling på STILSNACK. Vinnaren presenteras imorgon så det finns tid ännu för dig som är sugen att tävla. Välkommen att följa min Instagram så missar du inget! 

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar